Siirry sivun pääsisältöön
HAMK
  • Hae koulutusta  •  Kurssikorisi sisältö 
    Korisi on tyhjä.

KirjanpitoPassi 2021: Arvonlisävero 3 op (NonStop)
Kuvaus
    Haluatko päivittää kirjanpito-osaamistasi? Tule mukaan ja saat päivitettyä tietosi ja taitosi ajantasalle. KirjanpitoPassin 3. osa: Arvonlisävero 3 op.

Koulutus toteutetaan NonStop -koulutuksena verkossa eli voit aloittaa kun sinulle parhaiten sopii.
Paikka
    Verkossa

HUOM! Ilmoittautumisia käsitellään seuraavan kerran 2.8.2021.
Kohderyhmä
    Kirjapidon verkkokoulutus on suunniteltu sinulle joka haluat opiskella joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutus sopii erilaisissa yrityksissä ja yhteisöissä taloushallintotehtävissä toimiville, yrittäjille sekä tilitoimistoissa työskenteleville.
Tavoite
    Perehdyt arvonlisäveroon kirjanpidon näkökulmasta.
Syvennät tietojasi arvonlisäveron erityiskysymyksissä. Kirjaustehtävien avulla opiskelet henkilökuntamenot, käytettyjen tavaroiden kaupan, rakentamispalvelut, rakentamispalvelujen käännetyn arvonlisäveron, kiinteistöinvestointien arvonlisäverotuksen, kiinteistönhallintapalvelut, kiinteistön vuokrauksen vapaaehtoisen verovelvollisuuden, vähennykset energiakuluista ja ennakkomaksujen arvonlisäverotuksen. Lisäksi perehdyt ulkomaankaupan arvonlisäverokysymyksiin.
Sisältö
    - Arvonlisävero kirjanpidossa
- Henkilökuntamenot, käytettyjen tavaroiden kauppa ja ennakkomaksut
- Rakentamiseen ja kiinteistöihin liittyvät arvonlisäverokirjaukset
- Ulkomaankauppa

Koulutus on varsinaisesti suunniteltu yritysorganisaatioille, mutta valtio- ja kuntaorganisaatioissa toimivien erityisosaamistarpeita voidaan huomioida vaihtoehtoisin tehtävin ja opintomateriaalein.
Kouluttajat
    Kouluttaja
Marjatta Kariniemi, HM, KLT-kirjanpitäjä
Suoritustapa
    Koulutus toteutetaan verkko-opintoina oman aikataulun mukaisesti. Oppimisympäristönä käytetään Moodlea, josta löydät verkkoluennot, käytännönläheiset oppimistehtävät ja -materiaalit sekä kirjallista tausta-aineistoa. Lisäksi tehtävien ohjeistus, henkilökohtainen palaute ja arviointi annetaan Moodlessa.

Saat koulutuksen alussa ohjeet verkkotyövälineiden käyttöön. Tarvittaessa voidaan järjestää myös henkilökohtaista ohjausta.
Kirjallisuus
    Koulutuksessa käytetään lisäksi oheiskirjallisuutta, joka ei kuulu koulutuksen hintaan. Kirjallisuutta on mahdollista hankkia myös esim. ammattikorkeakoulujen kirjastoista.
Lisätietoja
    Elina Wathén
elina.wathen@hamk.fi
Liitteet
    Esite
Hinta
    540 € (+24 % alv 129,60 €)
Ilmoittautumiset
    Jatkuva haku
Peruutusehdot
    Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa siihen saakka kunnes olet saanut tunnukset verkko-oppimisalustalle. Saat tunnukset erikseen sovitun aikataulun mukaan. Tunnuksien toimittamisen jälkeen laskutamme koko koulutuksen hinnan.
Tulostettava versio

Palaa