HAMK

Opet ohjelmoijiksi - Visuaalinen ohjelmointi 3 op (osa 1) (1/19)
Kuvaus
    Koodaus on jo täällä, joko osaat? Tule hakemaan ideoita ja opastusta ohjelmoinnin toteuttamiseen koodaustyöpajoista.
Aika
    15.01. - 14.03.2019

Koulutus sisältää viisi työpajaa, jotka järjestetään iltapäivisin klo 14-16.
tiistai 15.1.2019
keskiviikko 23.1.2019
torstai 31.1.2019
keskiviikko 6.2.2019
torstai 7.3. tai 14.3.2019 (viimeinen reflektointikerta järjestetään talvilomien vuoksi kahtena vaihtoehtoisena kertana)
Paikka
    Verkossa
Kohderyhmä
    Opettajat, joiden tulee soveltaa ohjelmointia omassa opetuksessaan. Aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista ei tarvita.
Sisältö
    Koodaustyöpajoissa pääset tutustumaan ohjelmointiin eli koodaukseen käytännössä itse tekemällä. Saat kokemuksia erilaisista ohjelmointiympäristöistä ja ideoita, miten voit soveltaa koodausta omassa opetuksessasi.

Et tarvitse aiempaa kokemusta ohjelmoinnista. Lähdetään liikkeelle siitä, mitä koodaus tarkoittaa ja tutustutaan visuaaliseen ohjelmointiin.

Työpajapaketti sisältää visuaalisen ohjelmoinnin perusteet ja kokeilun omien oppilaiden kanssa. Koulutuksen aikana teet suunnitelman kokeilusta ja toteutat sen käytännössä. Viimeisellä kerralla kokemuksia jaetaan pienryhmissä ja saadaan ideoita myös kollegoilta. Työpajat sisältävät opetusta ja itsenäistä työskentelyä ohjatusti.
Kouluttajat
    Kouluttajana toimii HAMKin tietojenkäsittelyn lehtori Tommi Saksa, joka opettaa ohjelmoinnin perusteet vuosittain noin 80 opiskelijalle. Lisäksi hän on ohjelmoinut useita erilaisia www-palveluja ja mobiiliapplikaatioita.
Suoritustapa
    Koulutukset toteutetaan kokonaan verkossa. Osallistuaksesi verkossa tapahtuviin kontaktikertoihin tarvitset tietokoneen tai tabletin ja mielellään kuulokkeet, joissa on mikrofoni. Tarkemmat ohjeet lähetetään osallistujille muutamaa viikkoa ennen koulutuksen alkua.

Koulutuksissa sovelletaan osin Flipped Classroom -menetelmää, eli esim. ennen ensimmäistä työpajaa sinulle toimitetaan materiaalia, joiden avulla opiskelet tietyt asiat. Materiaalit ovat pääosin videoita. Yhteisellä kontaktikerralla voidaan siten paremmin perehtyä opiskelussa eteen tulleisiin ongelmiin tai lisäkysymyksiin.
Lisätietoja
    Suunnittelija Tanja Metsomäki
tanja.metsomaki@hamk.fi, puh. 050 571 5575

Lue lisää koulutuksista www.hamk.fi/opetohjelmoijiksi
Muu informaatio
    Ilmoitathan myös koulun/oppilaitoksen, jossa työskentelet.
Liitteet
    Lisätietoja
Hinta
    Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta ja se on osallistujille maksutonta.
Ilmoittautumiset
    01.01.2019 mennessä
Peruutusehdot
    Koulutukseen ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 50 €.

   
Huom!
   
Kurssi on täynnä, mutta voit yhä ilmoittautua varasijalle.
Tulostettava versio

Palaa