Siirry sivun pääsisältöön
HAMK
Hae koulutusta Kurssikorisi sisältö 
Korisi on tyhjä.

KirjanpitoPassi 2021: Kirjanpidon erityiskysymykset ja tilinpäätös 3 op (NonStop)
Kuvaus
    Tule päivittämään kirjanpito-osaamistasi!

KirjanpitoPassin 2. osa: Kirjanpidon erityiskysymykset ja tilinpäätös 3 op. Olet sitten päivittämässä vanhoja taitojasi tai haluat uutta osaamista. Helposti verkossa oman aikataulun mukaan!

Koulutus toteutetaan NonStop -koulutuksena verkossa eli voit aloittaa kun sinulle parhaiten sopii.
Paikka
    Verkossa

HUOM! Ilmoittautumisia käsitellään seuraavan kerran 2.8.2021.
Kohderyhmä
    Kirjapidon verkkokoulutus on suunniteltu sinulle joka haluat opiskella joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutus sopii erilaisissa yrityksissä ja yhteisöissä taloushallintotehtävissä toimiville, yrittäjille sekä tilitoimistoissa työskenteleville.
Tavoite
    Syvennät kirjanpidon ja tilinpäätöksen laatimisen tietojasi ja taitojasi. Sinulle muodostuu kyky ymmärtää yrityksen kirjanpidossa tehtävät kirjaukset sekä niiden yhteys tilinpäätökseen ja verotukseen. Perehdyt erityisesti yritysten kirjanpidon ja tilinpäätöksen ongelmakohtiin sekä kirjanpitolain ja arvonlisäverolain soveltamiseen kirjanpidon laatimisessa.
Sisältö
    - Kirjanpidon ja tilinpäätöksen ydinkohdat sekä siirtyvät erät
- Virallinen tilinpäätös
- Tilinpäätösasiakirjat tietolähteenä
- Tilinpäätössuunnittelun periaatteet
- Erilaiset kirjanpidon erityiskysymykset
- Palkkalaskenta ja -kirjaukset
- Mahdolliset ajankohtaiset teemat
Kouluttajat
    Kouluttaja
Marjatta Kariniemi, HM, KLT-kirjanpitäjä
Suoritustapa
    Koulutus toteutetaan verkko-opintoina oman aikataulun mukaisesti. Oppimisympäristönä käytetään Moodlea, josta löydät verkkoluennot, käytännönläheiset oppimistehtävät ja -materiaalit sekä kirjallista tausta-aineistoa. Lisäksi tehtävien ohjeistus, henkilökohtainen palaute ja arviointi annetaan Moodlessa.

Saat koulutuksen alussa ohjeet verkkotyövälineiden käyttöön. Tarvittaessa voidaan järjestää myös henkilökohtaista ohjausta.
Kirjallisuus
    Koulutuksessa käytetään lisäksi oheiskirjallisuutta, joka ei kuulu koulutuksen hintaan. Kirjallisuutta on mahdollista hankkia myös esim. ammattikorkeakoulujen kirjastoista.
Lisätietoja
    Elina Wathén
elina.wathen@hamk.fi
Liitteet
    Esite
Hinta
    540 € (+24 % alv 129,60 €)
Ilmoittautumiset
    Jatkuva haku
Peruutusehdot
    Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa siihen saakka kunnes olet saanut tunnukset verkko-oppimisalustalle. Saat tunnukset erikseen sovitun aikataulun mukaan. Tunnuksien toimittamisen jälkeen laskutamme koko koulutuksen hinnan.
Tulostettava versio

Palaa