Siirry sivun pääsisältöön
HAMK
Hae koulutusta Kurssikorisi sisältö 
Korisi on tyhjä.

KirjanpitoPassi 2021: Kirjanpito 3 op (NonStop)
Kuvaus
    Haluatko päivittää kirjanpito-osaamistasi? Tule mukaan ja saat päivitettyä tietosi ja taitosi ajantasalle.
Kirjanpitopassin 1. osa; Kirjanpito 3 op oppinnoilla voit aloittaa kirjanpidon opintosi. Olet sitten päivittämässä vanhoja taitojasi tai haluat uutta osaamista.

Kirjanpito 3 op toteutetaan NonStop -koulutuksena verkossa eli voit aloittaa kun sinulle parhaiten sopii.
Paikka
    Verkossa
HUOM! Ilmoittautumisia käsitellään seuraavan kerran 2.8.2021.
Kohderyhmä
    Kirjapidon verkkokoulutus on suunniteltu sinulle joka haluat opiskella joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutus sopii erilaisissa yrityksissä ja yhteisöissä taloushallintotehtävissä toimiville, yrittäjille sekä tilitoimistoissa työskenteleville.
Tavoite
    Tavoitteena on, että saat kokonaiskuvan yrityksen kirjanpidosta. Tutustut kirjanpidon tehtäviin ja merkitykseen sekä eri toimialojen ominaispiirteiden vaikutukseen kirjanpidon järjestämisessä. Perehdyt yritysmuotojen kirjanpidollisiin eroihin ja ymmärrät kirjanpitolainsäädännön keskeisten kohtien merkityksen liiketapahtumien kirjaamisessa. Opiskelet arvonlisäveron perusasiat ja kirjanpidollisen käsittelyn. Perehdyt tilikauden kirjanpidon käytännön toteutukseen, tilinavauksesta tilinpäätökseen ja kehität kirjanpidon raporttien luku- ja analysointitaitojasi.
Sisältö
    - Kirjanpidon merkitys ja lainsäädäntö
- Liiketapahtumien ja arvonlisäveron kirjaaminen sekä hankintamenon jaksottaminen
- Tilinpäätös ja siihen liittyvät määritelmät
- Kirjanpitovelvollisen juridisen muodon vaikutus kirjanpitoon
- Tilinpäätösanalyysin ydinasiat
Kouluttajat
    Kouluttaja
Marjatta Kariniemi, HM, KLT-kirjanpitäjä
Suoritustapa
    Koulutus toteutetaan verkko-opintoina oman aikataulun mukaisesti. Oppimisympäristönä käytetään Moodlea, josta löydät verkkoluennot, käytännönläheiset oppimistehtävät ja -materiaalit sekä kirjallista tausta-aineistoa. Lisäksi tehtävien ohjeistus, henkilökohtainen palaute ja arviointi annetaan Moodlessa.

Saat koulutuksen alussa ohjeet verkkotyövälineiden käyttöön. Tarvittaessa voidaan järjestää myös henkilökohtaista ohjausta.
Kirjallisuus
    Koulutuksessa käytetään lisäksi oheiskirjallisuutta, joka ei kuulu koulutuksen hintaan. Kirjallisuutta on mahdollista hankkia myös esim. ammattikorkeakoulujen kirjastoista.
Lisätietoja
    Elina Wathén
elina.wathen@hamk.fi
Liitteet
    Esite
Hinta
    540 € (+ 24% alv 129,60 €)
Ilmoittautumiset
    Jatkuva haku
Peruutusehdot
    Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa siihen saakka kunnes olet saanut tunnukset verkko-oppimisalustalle. Saat tunnukset erikseen sovitun aikataulun mukaan. Tunnuksien toimittamisen jälkeen laskutamme koko koulutuksen hinnan.
Tulostettava versio

Palaa