Siirry sivun pääsisältöön
HAMK
Hae koulutusta Kurssikorisi sisältö 
Korisi on tyhjä.

Asunto-osakeyhtiön taloushallinto 2021, 5 op
Kuvaus
    Haluatko päivittää osaamistasi asunto– ja kiinteistöosakeyhtiön taloushallinnon tehtävissä?
Koulutuksen aikana tehdään asunto- ja kiinteistöyhtiön taloushallintoon liittyviä tehtäviä käytännön tasolla.
Paikka
    Verkko HUOM! Ilmoittautumisia käsitellään seuraavan kerran 2.8.2021.
Kohderyhmä
    Koulutus on suunnattu isännöitsijöille ja asuntoyhtiöiden taloushallinnon tehtäviä hoitaville tai tehtäviä aloitteleville henkilöille. Lisäksi asunto- ja kiinteistöyhtiön hallituksen jäsenet voivat hyvin päivittää osaamistaan taloushallinnon asioista. Kirjanpidon perusteiden hallinta helpottaa opittavien asioiden omaksumista. Koulutus on kuitenkin rakennettu niin, että opiskelu onnistuu erilaisilta lähtötasoilta.
Esitiedot
    Kirjanpidon perusteiden hallinta helpottaa opittavien asioiden omaksumista. Koulutus on kuitenkin rakennettu niin, että opiskelu onnistuu erilaisilta lähtötasoilta.
Sisältö
    Koulutuksen aikana perehdyt talousarvion laatimiseen, kirjanpidon vientien kirjauksiin, arvonlisäveron käsittelyyn kirjanpidossa, tilinpäätöksen laatimiseen, toimintakertomukseen ja hyvään tilinpäätösraportointiin kuuluviin asioihin. Lisäksi perehdyt asunto-osakeyhtiön tilinpäätössuunnitteluun sekä tilin- ja toiminnantarkastukseen. Näitä aihealueita käsitellään myös osakeyhtiölakia noudattavan kiinteistöosakeyhtiön näkökulmasta.
Kouluttajat
    HM, KLT-kirjanpitäjä
Marjatta Kariniemi
Suoritustapa
    Koulutus suoritetaan kokonaan verkossa. Voit aloittaa koulutuksen sinulle parhaiten soveltuvana ajankohtana.

Koulutus sisältää verkkoluentoja, kirjallista tausta-aineistoa ja käytännönläheisiä oppimistehtäviä. Tehtävien ohjeistus ja henkilökohtainen palaute annetaan verkossa. Koulutus sisältö viisi osaa, jotka suoritetaan kahden viikon jaksoissa.
Kirjallisuus
    Koulutuksessa käytetään lisäksi oheiskirjallisuutta, joka ei kuulu koulutuksen hintaan. Kirjallisuutta on mahdollista hankkia myös esim. ammattikorkeakoulujen kirjastoista.
Lisätietoja
    Elina Wathén
elina.wathen@hamk.fi
Liitteet
    Esite
Hinta
    790 € (+ 24 % alv 189,6 €)
Ilmoittautumiset
    Jatkuva haku
Peruutusehdot
    Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa siihen saakka kunnes olet saanut tunnukset verkko-oppimisalustalle. Saat tunnukset erikseen sovitun aikataulun mukaan. Tunnuksien toimittamisen jälkeen laskutamme koko koulutuksen hinnan.
Tulostettava versio

Palaa