Siirry sivun pääsisältöön
HAMK
Hae koulutusta Kurssikorisi sisältö 
Korisi on tyhjä.

KirjanpitoPassi 2021, 9 opIlmoittaudu koulutuskokonaisuuteen
Kuvaus
    Haluatko päivittää kirjanpito-osaamistasi? Hanki itsellesi KirjanpitoPassi! Opiskelemalla KirjanpitoPassin sisältämät asiat vahvistat omaa ammattitaitoasi ja päivität osaamisesi ajantasalle.


Kokonaisuuteen kuuluvat Kirjanpito 3 op, Kirjanpidon erityiskysymykset ja tilinpäätös 3 op ja Arvonlisävero 3 op. Halutessasi voit suorittaa vain sinua kiinnostavan osan passista.
Paikka
    Verkossa

HUOM! Ilmoittautumisia käsitellään seuraavan kerran 2.8.2021.
Kohderyhmä
    Verkkokoulutus on suunniteltu sinulle, joka haluat opiskella joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Koulutus sopii erilaisissa yrityksissä ja yhteisöissä taloushallinnon tehtävissä toimiville, yrittäjille sekä tilitoimistoissa työskenteleville.
Sisältö
    - Kirjanpito 3 op
- Kirjanpidon erityiskysymykset ja tilinpäätös 3 op
- Arvonlisävero 3 op
Kouluttajat
    Marjatta Kariniemi, HM, KLT-kirjanpitäjä Hänellä on yli 20 vuoden monipuolinen taloushallinnon työkokemus teollisuuden-, kaupan- ja tilitoimistoaloilta sekä julkishallinnosta ovat tuoneet työelämälähtöisyyden vahvasti opetukseen. Hänen vahvuutenaan on ajantasainen laskentatoimen osaaminen, opettajaopinnoissa erikoistuminen verkko-opetukseen sekä KLT-valtakirja.

Viimeisimpien KirjanpitoPassi -koulutusten opiskelijapalautteiden keskiarvo on 4,8/5.
Suoritustapa
    Koulutus toteutetaan verkko-opintoina oman aikataulun mukaisesti. Oppimisympäristönä käytetään Moodlea, josta löydät verkkoluennot, käytännönläheiset oppimistehtävät ja -materiaalit sekä kirjallista tausta-aineistoa. Lisäksi tehtävien ohjeistus, henkilökohtainen palaute ja arviointi annetaan Moodlessa.

Saat koulutuksen alussa ohjeet verkkotyövälineiden käyttöön. Tarvittaessa voidaan järjestää myös henkilökohtaista ohjausta.
Kirjallisuus
    Koulutuksessa käytetään lisäksi oheiskirjallisuutta, joka ei kuulu koulutuksen hintaan. Kirjallisuutta on mahdollista hankkia myös mm. ammattikorkeakoulujen kirjastoista tai kunnalliselta puolelta.
Lisätietoja
    Elina Wathén
elina.wathen@hamk.fi
Muu informaatio
    KirjanpitoPassin 9 op ohjeellinen suoritusaika on noin 7 kk. Opintoja voi suorittaa maksimissaan 12 kuukautta, jonka jälkeen perimme erillisen maksun.
Liitteet
    Esite
Hinta
    KirjanpitoPassi 1400 € (+ 24% alv 336 €) ilmoittautuessasi koko toteutukseen.
Yksittäiset opintojaksot:
3 op, 540 € (+ 24 % alv 129,60 €)
Ilmoittautumiset
    Jatkuva haku
Peruutusehdot
    Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa niin kauan kunnes olet saanut tunnukset verkko-oppimisalustalle. Tunnukset tulevat erikseen sovitun aikataulun mukaan. Tunnuksien toimittamisen jälkeen laskutamme koko koulutuksen hinnan 1-3 erässä.


Ilmoittaudu koulutuskokonaisuuteen

Tulostettava versio

Palaa