HAMK

Aidon siiderin valmistus -koulutus > tulossa myöhemmin





Paikka
    HAMI, Lepaan Viinitila, Hattula
Sisältö
    - siiderin historia maailmalla ja Suomessa
- mitä on aito siideri
- erilaiset siiderityylit ja valmistusmenetelmät
- lajiketietous: kotimaisen omenan ominaisuudet ja erikoispiirteet siiderin valmistuksessa
- laboratorioanalyysit ja omenamehun käsittely
- vaihtoehtoisten valmistusmenetelmien vaikutus lopulliseen tuotteeseen
Kouluttajat
    siideristi Jyrki Pylväs
Lisätietoja
    Sari Mantila, sari.mantila@hamk.fi tai 040 833 2592
Muu informaatio
    Koulutus järjestetään syksyllä 2019
Ilmoittautumiset
    Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin


Tulostettava versio

Palaa