Siirry sivun pääsisältöön
HAMK
  • Hae koulutusta



  •  Kurssikorisi sisältö 
    Korisi on tyhjä.

Salaatintuotannon perusteita 3.11. ja 10.11.2020, verkkokoulutus








Kuvaus
    Salaatti on viileässä viihtyvä, maukas ja terveellinen vihannes, jonka viljelyssä on useita erityispiirrettä. Tutustu kasvatuksen perusteisiin, kun biologia yhdistetään nykyaikaiseen kasvihuonetekniikkaan.
Aika
    03.11. - 10.11.2020
Paikka
    Koulutus toteutetaan verkossa
Sisältö
    Ohjelma 3.11.

9.00 Tervetuloa koulutukseen
9.10 Salaattikasvin biologia: elinkaari,
siemen, taimettuminen, kasvu
Arto Vuollet, HAMK
11.00 Lounastauko
11.30 Kasvihuoneilmasto ja kasvuolosuhteisiin
reagointi
Arto Vuollet, HAMK
12.45 Tauko
13.00 Salaatin lannoituksen erityispiirteitä
Arto Vuollet, HAMK
14.45 Koulutuspäivän päätös


Ohjelma 10.11.

9.00 Salaatin tautien ennaltaehkäisy;
viljelyhygienia
Marja-Leena Lahdenperä, Verdera
10.15 Tauko
10.30 Salaatin taudit ja niiden biologinen
torjunta
Marja-Leena Lahdenperä, Verdera
12.00 Lounastauko
12.30 Kirvat ja muut salaatin tuholaiset
Heini Koskula, Biotus
13.30 Tauko
13.45 Aihe jatkuu
15.00 Koulutuksen päätös
Lisätietoja
    Arto Vuollet, arto.vuollet@hamk.fi
Sari Mantila, sari.mantila@hamk.fi
Liitteet
    Esite
Hinta
    245 € + alv 24 %
Ilmoittautumiset
    26.10.2020 mennessä
Peruutusehdot
    Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta. Mikäli peruutusta ei tehdä, laskutetaan koko koulutuksen hinta.




Tulostettava versio

Palaa