Siirry sivun pääsisältöön
HAMK
  • Hae koulutusta  •  Kurssikorisi sisältö 
    Korisi on tyhjä.

YTYÄ: YTO ja moninaiset opiskelijat 3 op > varattu

Kuvaus
    YTO ja moninaiset opiskelijat 3 op kokonaisuus on osa YTYÄ - Yhteisiä tutkinon osia yhdessä kehittäen -hanketta. Hankkeella vahvistetaan ja tuetaan yhteisten tutkinnon osien toteuttamista uudessa ammatillisessa koulutuksessa ja pedagogisessa toimintaympäristössä.
Aika
    03.08.2020 - 17.12.2021
Paikka
    Sovitaan tilaajan kanssa
Kohderyhmä
    Ammatillisen koulutuksen ytot, opetus- ja ohjaushenkilöstö, esimiehet ja kehittämistehtävissä toimivat
Tavoite
    Tavoitteena on kehittää yhteisten tutkinnon osien opettajien osaamista ja tukea luovien sekä digitaalisuutta hyödyntävien toteutusmallien rakentamista huomioiden monenlaiset opiskelijat ja opiskelijaryhmät. Lisäksi tavoitteena on laatia koulutuksenjärjestäjäkohtainen yhteisten tutkinnon osien strategia ja kehittää arviointikokonaisuutta yhteistyössä verkostojen kanssa.
Sisältö
    Keskeiset sisällöt:
• Yhteisten tutkinnon osien asemointi uudessa ammatillisessa koulutuksessa ja osallistujan omassa organisaatiossa (lainsäädäntö, tutkintojen perusteet,muu ohjaus), erilaiset taustatekijät, historia ja nykyiset käytänteet (haasteet ja mahdollisuudet)
• Merkitys opiskelijoille (ammatillista osaamista tukeva, jatko-opiskelu, sivistys)
• YTO- strategia - miten YTO- opinnot toteutetaan omassa organisaatiossa: 1. Opintotarjotin, asiakaslähtöisyys, aikataulutus, ohjaus ja tukitoimet 2. Digitaaliset ja työelämän oppimisympäristöt 3. Arvioinnin kokonaisuus YTO:issa (tunnistaminen, tunnustaminen, palaute, osaaminen) 4. Toimijoiden roolit ja yhteistyö
Kouluttajat
    HAMK Ammatillisen opettajakorkeakoulun asiantuntijat.
Lisätietoja
    Koulutussuunnittelija Merja Välkkilä
puh. 040 573 1930
merja.valkkila@hamk.fi

Koulutuskoordinaattori Ann-Mari Apiainen
puh. 050 573 0341
ann-mari.apiainen@hamk.fi
Muu informaatio
    Koulutus toteutetaan BYOD-periaatteella eli osallistujat tuovat lähipäiviin oman laitteensa (tablettitietokone, älypuhelin tai kannettava tietokone).
Liitteet
    Esite
Hinta
    Koulutus on OPH:n rahoittamaa maksutonta opetustoimen henkilöstökoulutusta.
Peruutusehdot
    Matka-, majoitus– ja ruokailukuluista osallistujat vastaavat itse. Ilmoittautuminen on sitova.

Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ilman hyväksyttävää syytä tai peruuttamatta jättämisestä perimme 100 € toimistomaksun.


Tulostettava versio

Palaa