Siirry sivun pääsisältöön
HAMK
  • Hae koulutusta  •  Kurssikorisi sisältö 
    Korisi on tyhjä.

Jatkuvaa oppimista osaamismerkein: Kohti digitaalisia osaamismerkkejä 1 op
Kuvaus
    Koulutuksessa perehdytään osaamismerkein ohjatun oppimisen ja osaamisen kehittämisen maailmaan oppilaitosten, opettajien, opiskelijoiden ja myös HR:n näkökulmasta.

Mitä osaamismerkit ovat, miten niitä luodaan ja hyödynnetään jatkuvan oppimisen tukemisessa sekä henkilöstön kehittämisessä?

AIKATAULU: Lisätietoa tulossa. Avointa toteutusta suunnitellaan kevätlukukaudelle 2021.
Aika
    04.01. - 31.05.2021
Paikka
    Verkkototeutus
Kohderyhmä
    Ammatilliset opettajat, esimiehet ja johto
Sisältö
    Koulutuksessa johdatellaan osaamismerkein ohjatun oppimisen ja osaamisen kehittämisen maailmaan ammatillisten oppilaitosten, henkilöstön ja opiskelijoiden näkökulmasta, sekä tehdään tunnetuksi Open merkit -hankkeen tuottamaa ammatillisen opettajan osaamismerkistöä.

Koulutus sisältää 6 webinaaria (1 tunti/web) ja se tuotetaan ammatillisten opettajakorkeakoulujen ja YAn yhteistyönä siten, että kukin organisaatio vastaa yhden webinaarin tuottamisesta.

Webinaareissa käsitellään osaamismerkkien ja osaamismerkkikonstellaatioiden hyödyntämiseen, luomiseen, jatkuvan oppimisen tukemiseen ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen liittyviä teemoja.
Kouluttajat
    HAMK Ammatillisen opettajakorkeakoulun asiantuntijat yhdessä muiden ammatillisten opettajakorkeakoulujen sekä Yrkesakademin asiantuntijoiden kanssa.
Lisätietoja
    Koulutussuunnittelija Merja Välkkilä
puh. 040 573 1930
merja.valkkila@hamk.fi

Koulutuskoordinaattori Ann-Mari Apiainen
puh. 050 573 0341
ann-mari.apiainen@hamk.fi
Liitteet
    Esite
Hinta
    Koulutus on OPH:n rahoittamaa maksutonta opetustoimen henkilöstökoulutusta.
Ilmoittautumiset
    04.01.2021 mennessä
Peruutusehdot
    Ilmoittautuminen on sitova. Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ilmoittautumisajan päättymiseen mennessä. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ilman hyväksyttävää syytä tai peruuttamatta jättämisestä perimme 100 € toimistomaksun.
Tulostettava versio

Palaa