HAMK

Raitiotietekniikan täydennyskoulutusohjelma 2019, 3.toteutuskerta


Kuvaus
    HUOM! Koulutuspaikkoja tähän koulutukseen on lisätty. Näin aiempi tieto kurssin täynnä olemisesta kumoutuu.
Suomessa ja muissa Pohjoismaissa on menossa tai vireillä raitiotiehankkeita. Raitiotietekniikka on nosteessa ja osaamisen tarve kasvaa näiden hankkeiden myötä. Lisäksi alan henkilöstön keskuudessa on käynnissä sukupolvenvaihdos nuorempien ikäluokkien tullessa alalle. Uudet raitiotieammattilaiset tarvitsevat koulutusta alan teknisissä kysymyksissä.

HAMK on yhteistyössä HKL:n kanssa suunnitellut ainutlaatuisen suomenkielisen raitiotiealan täydennyskoulutuksen, jonka tavoitteena on tarjota raitiotiealan uusille ja vanhoille toimijoille ja asiantuntijoille osaamisen vahvistusta ja päivitystä. Koulutus on toteutettu jo kaksi kertaa. Nyt meillä on mahdollisuus tarjota vielä kolmas tilaisuus osallistua tähän suosittuun, erikoisalansa kysymyksiin syvällisesti perehdyttävään koulutukseen.

Koulutukseen ilmoittautumienen alkaa joulukuun 2018 alussa. Koulutus toteutetaan tammi-huhtikuussa 2019, jos ilmoittautuneita on riittävästi ryhmän perustamista varten.
Aika
    23.01. - 02.04.2019

Paikka
    Hämeen ammattikorkeakoulu, Riihimäen kampus
Kohderyhmä
    Kohderyhmään kuuluvat pikaraitioteiden parissa toimivat suunnittelu– ja työnjohtotehtävien ammattilaiset, kaupunkien raitiotiehankkeissa toimivat ja alan hankinnoista vastaavat ammattilaiset.
Tavoite
    Koulutus tarjoaa raitioteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuville ammattilaisille hyvän teknisen perehdytyksen raitiotieradan suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon keskeisiin kysymyksiin.
Sisältö
    Koulutus sisältää 5 lähipäivää, joissa käsitellään seuraavia aihepiirejä:
23.1. Päällysrakenne ja kisko (1 pv)
12.-13.2. Vaihteet ja radan laitteet (2 pv)
13.3. Ohjaava suunnittelu ja jatkuvakiskoraiteen tekeminen (1 pv)
2.4. Kunnossapito ja huolto (1 pv)
Kouluttajat
    Kouluttajana toimii raitiotietekniikan asiantuntija Pentti Myllymäki HKL:lta. Hänellä on useiden vuosikymmenten kokemus rautateiden, metron ja raitiotien parissa mm. rata– ja infrapäällikön tehtävissä.
Lisätietoja
    Hämeen ammattikorkeakoulu
Virve Kentta
050 366 2057
virve.kentta@hamk.fi

Jos haluat saada tiedon koulutukseen ilmoittautumisen aukeamisesta, ilmoita oma sähköpostiosoitteesi osoitteeseen virve.kentta@hamk.fi.
Liitteet
    Esite
Hinta
    1750 € (+ alv 24).
Ilmoittautumiset
    30.01.2019 mennessä
Peruutusehdot
    Mahdollisista muutoksista pyydämme ilmoittamaan välittömästi. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvista peruutuksista laskutamme 40 % koulutuksen hinnasta.

   
Huom!
   
Online-ilmoittautuminen on päättynyt, ota yhteyttä toimistoon


Tulostettava versio

Palaa